· Contact · Nederlands · Engels · ·

VAC Handelsgenootschap -
 
Samar WAAROM -

Samar B.V. is eind 2004 ontstaan uit de "management buy out" vanuit TIE Holding N.V.. De behaalde successen bij het terugdringen van de kosten bij TIE Holding N.V. en het gebruikmaken van de aanwezige middelen zijn de wortel van het onstaan en de succesformule van Samar B.V..

Dit concept is verder in ontwikkeling en wordt voortdurend aangepast aan de nieuwe mogelijkheden. Naast de wensen en bestaande randvoorwaarden van potentiële klanten zijn vooral ook nieuwe technieken, het verder uitbouwen van bestaande concepten en relaties de belangrijkste elementen van de succesformule.

Juist door het besef van Samar hoe een bedrijf graag zijn back office, catering en facilitaire diensten zou willen invullen, onderscheidt Samar zich van andere collega bedrijven in de dienstverlening.

Samar gaat in alle opzichten veel verder met zijn services en invulling van de dienstverlening, daarom spreken wij van het "Pamperen van bedrijven". Wie wil er tenslotte graag in zijn eigen pand (kantine) horen dat hij zijn lunch gisteren had moeten bestellen en dat het nu niet meer kan of dat je te laat bent en de kantine reeds gesloten is.

Daarnaast hanteert Samar een prijsniveau welke concurerend is met alle collega bedrijven. Zo zijn de prijzen in de diverse bedrijfsrestaurants en cafetaria's lager dan de snackbar, lunchbus, catering- of welk broodjesbedrijf dan ook. Daar bovenop komt dat Samar altijd korting verstrekt, in samenwerking met de bedrijven of via haar web-kassa aan haar vaste geregistreerde klanten. 

Voor elk project heeft Samar een eigen intranet site ontwikkeld, elk met een geheel eigen invulling. De plek waar gebruikers van dat project hun informatie kunnen vinden maar ook aan de geboden diensten, de web-kassa en zelfs de Arbo diensten, PV en fun is gedacht. Deze intranet sites zijn afgeschermd.

 
Aanmelden om op het afgeschermde deel van de website te kunnen komen -

Aanmelden:

achter deze website zitten een aantal "intranets" voor de grote projecten welke reeds gebruik maken van de diensten van Samar in hun respectievelijke gebouwen complexen.

Op deze Intranetsites vind je de diverse pagina's van bijvoorbeeld de personeelsverenigingen van deze bedrijven, webshop voor het personeel, Forum, informatie over de facilitaire diensten, Webcams, receptie diensten, stomerij en kleding reparatie, E-cards en nog veel meer.

Meld je aan, druk op "register", vul je gegevens compleet in.

Als je werknemer bent van een van de bedrijven die gebruik maken van de diensten van Samar registreert je. Komen de  gegevens overeen met de gegevens in het systeem dan krijg je direct toegang tot het intranet als je inlogd.

Inloggen doe je links in het menu, met je username en password !!!

Lukt het niet om direct in te loggen, stuur dan een mailtje naar  it@samarbv.nl dat je gebruik wil maken van de intranet sites en indien je voldoet aan de vereisten regelen wij het alsnog en zomogelijk binnen 24 uur.

 
Naam en logo -

                                   

NAAM:

De naam Samar is in het voorjaar van 2002 bedacht door de aandeelhouders.

"Samar" is een afgeleide van het Zweedse woord Samenwerking - Samarbete.

Het woord "Samar" staat dan ook voor het bedrijf:

  • samen werken
  • samen oplossen
  • samen bedenken
  • samen aanpakken
  • samen doorzetten
  • samen afmaken
  • samen doen
  • samen met andere
  • samen met opdrachtgever
  • gewoon samen in al haar vormen !

LOGO:

Het logo is aangepast in januari 2005 en geeft de verbondenheid (samen) aan, door de omcirceling van het woord Samar.

Het dak aan de bovenzijde benadrukt de veelzijdigheid van het bedrijf: "alles onder één dak"

De kleur grijs straalt degelijkheid uit en blauw weerspiegelt de vrijheid die wij hebben.

 

Leuk te weten:

In Friesland (Fries) wordt het woord Samar ook gebruikt en betekent het "zo maar".

 

 
Algemene voorwaarden -

klik op onderstaande link om de algemene voorwaarden te downloaden:

Algemene voorwaarden Samar B.V. versie 2.0 

 

 
Overige -
vac logo Meer Business VIP-Card

 VAC
www.handelsgenootschap.eu

Lid Business Club

Haarlemmermeer

 

WNF LogoSamar is sponsor van het WNF afdeling Flevoland

 

PIPAPANDA

promo filmpje

 

  

 

Met de opbrengst van de lege cartridges is bij het Zeehonden opvang centrum te Pieterburen op kerstavond 2005 voor het eerst een zeehond geadopteerd, zijn naam is Säl. Op zaterdag 8 april 2006 is Säl op Terschelling teruggebracht naar zee. 

Eind 2006 is een tweede zeehond geadopteerd, genaamd SJU, op 16 maart 2007 is SJU te Vlieland teruggebracht naar Zee.

(kijk ook in het fotoboek naar de foto's van Säl & SJU)


Klik op het plaatje om de SÄL Movie te bekijken !!

Camera: Rodney
met dank aan Zeehonden opvang centrum Pieterburen.
(c) Samar Video Facilities